2ND ATHENS DIABETES FORUM – Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή

2ND ATHENS DIABETES FORUM – Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή

Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώσε με επιτυχία το 2ND ATHENS DIABETES FORUM – Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα του Διαβήτη με επίκεντρο τον ασθενή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και την προληπτική αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. Την επιμέλεια του συνεδρίου και τον συντονισμό των θεματικών πάνελ συζητήσεων έιχε ο δημοσιογράφος για θέματα υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μέσα από μια πρωτοποριακή παρουσίαση, έβαλε στο μικροσκόπιο τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το διαβήτη στη χώρα μας.

Στο συνέδριο μίλησε και ο Δρ. Λιαράκος Βασίλειος με θέμα «Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια» , στο πλαίσιο της 3ης ενότητας του Συνεδρίου για την “ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ” με συνομιλητές του τον κο. Πάνο Ζηρογιάννη,την κα.Γενοβέφα Κολοβού και τον κο. Νικόλαο Τεντολούρη.

diabetesforum (1)

diabetesforum (2)